We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €13 EUR  or more

     

1.
2.
Desperta 05:16
3.
Si 03:51
4.
Entranyes 04:39
5.
6.
Mou 03:57
7.
Valentia 05:08
8.
Cendres 05:22
9.
Més enllà 04:51
10.
Aire 04:05
11.
Mans Nues 03:43
12.
Oh Retorna 02:24
13.
On anem 03:42

about

Català

Iluminata és el projecte musical de Joan Viñals, una proposta que parla amb un llenguatge propi i personal. L’estiu del 2010 neixen les primeres cançons i ben aviat es suma al projecte Maarten Swaan, músic holandès establert a Barcelona, amb el qual Joan Viñals troba un complement tant en veu com en guitarra, i aconsegueixen crear l'espai íntim i proper que és Iluminata.
A l’estiu de 2012 es grava el primer disc “Obre” i es presenta al Nunoff del mateix any.
A principis del 2016 iluminata grava el seu segon treball, “Caminants”, tretze composicions que signifiquen un pas més enllà en l’evolució del projecte. Sense abandonar la nuesa en algunes cançons, integra, en d’altres, nous ritmes i sonoritats. El projecte troba nous horitzons gràcies a la participació de diferents músics com Maarten Swaan (guitarra, veus, arranjaments de corda) i Aurélien Landy (bateria). El nou treball es grava a l’estudi “Dry Town” de Dave Bianchi i hi participen alguns dels músics habituals com Natsuko Sugao (trumpeta) i Sasha Agranov (cello) així com de nous: Juli Aymí (clarinet), Jofre Gasol (baix), Lisa Bause (violí), Jorge de Rocha (contrabaix). També apareixen col•laboracions molt especials com són: Amanda Jayne (acordeó), Mariona Castillo i Miquel Barcelona (veus) i Clara Peya (piano).

Castellano

Iluminata es el proyecto musical de Joan Viñals, una propuesta que habla con un lenguaje propio y personal. El verano de 2010 nacen las primeras canciones y en el 2012 se graba el primer trabajo “Obre”.
A principios de 2016 Iluminata graba su segundo trabajo, “Caminants”, trece canciones que significan un paso más en la evolución del proyecto. Sin dejar la sencillez en algunas canciones, en otras integra nuevos ritmos y sonoridades. El proyecto explora nuevos horizontes gracias a la participación de diferentes músicos como Maarten Swaan (guitarra, voces, arreglos de cuerda), Aurélien Landy (batería), Jofre Gasol (bajo), Natsuko Sugao (trompeta), Juli Aymí (clarinete), Sasha Agranov (cello) y Lisa Bause (violín). También aparecen colaboraciones muy especiales como: Amanda Jayne (acordeón). Jorge de Rocha (Contrabajo), Miquel Barcelona y Mariona Castillo (voces) y Clara Peya (piano).

credits

released January 7, 2016

Músics:
Joan Viñals: veu, guitarra acústica. Maarten Swaan: guitarra acústica, guitarra elèctrica, veus i arranjaments de cordes. Jofre Gasol: baix elèctric. Aurélien Landy: bateria i percussions. Natsuko Sugao: trompeta i fiscorn. Juli Aymí: clarinet. Lisa Bause: violí. Sasha Agranov: violoncel i serra.

Col•laboracions especials:
Clara Peya: piano (a Mou). Amanda Jayne: acordió (a Ciutat Blanca). Jorge da Rocha: contrabaix (a Més enllà). Miquel Barcelona: veu (a Cendres i On Anem). Mariona Castillo: veu (a Desprenent-te, Cendres i On Anem).

Totes les lletres i músiques són de Joan Viñals (excepte "Cendres" música de Maarten Swaan i Joan Viñals).
Gravat i mesclat per Dave Bianchi a l'estudi "Dry Town" (Barcelona).
Masteritzat per Kelly Hibbert (Los Angeles). Dissenyat i maquetat per Neus Benages. Il·lustracions de Joan Viñals.

www.iluminata.cat
www.whatabout-music.com

license

tags

about

iluminata Barcelona, Spain

contact / help

Contact iluminata

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Caminants, you may also like: